Denkt u er wel eens over na…

voorzijde

Denkt u wel eens na over uw eigen afscheid? Heeft u uw uitvaartwensen wel eens met iemand gedeeld of ergens genoteerd? Dit blijkt voor velen toch een moeilijke stap. Om deze stap eenvoudiger te maken heeft Nieskens Uitvaartzorg met veel zorg en aandacht een wensenboekje samengesteld, waarin u uw wensen, ideeën en gedachten vast kunt leggen. Met trots presenteren wij u: ‘Mijn Uitvaartwensen’.

Draaiboek voor uw uitvaart

U kunt het boekje zien als draaiboek voor uw uitvaart, waarin alle belangrijke gegevens, wensen en gedachten gebundeld zijn. Het sfeervolle boekje dient niet alleen als leidraad maar kan tevens een laagdrempelig handvat zijn om het, soms lastige, gesprek over afscheid nemen bespreekbaar te maken met uw naaste(n). Het boekje bestaat uit een gedetailleerde vragenlijst met voldoende ruimte voor eigen aantekeningen en / of gedachten.

Ontzorgen

Het is een waardevolle gedachte voor familieleden dat de uitvaart plaatsvindt zoals u dat gewild heeft. Er zijn echter zoveel details die samen de uitvaart maken. Met ‘Mijn Uitvaartwensen’ geeft u bij leven al kleur aan uw eigen afscheid. Met uw wensen op papier ontzorgt u uw naasten op het moment dat zij uw afscheid gaan regelen.  Uw draaiboek geeft zekerheid en duidelijkheid, waardoor ook een stukje rust. Het is uiteraard mogelijk vrijblijvend een afspraak te maken met ons om samen het wensenboekje door te nemen en eventueel samen in te vullen. Ook kunnen we indien gewenst een heldere uitgewerkte kostenbegroting aan uw wensenboekje toevoegen.

‘Mijn Uitvaartwensen’ bestellen

De verkoopprijs van het gebonden wensenboekje is € 12,50. Van elk verkocht exemplaar doneren we € 1,00 aan Stichting KanjerGuusje. Een bijzondere stichting in  zorgondersteuning voor kinderen met kanker en hun naasten.  Wilt u het boekje graag bestellen? Maak dan €12,50 over op: NL90 KNAB 0766 6156 69 ten name van Nieskens Uitvaartzorg onder vermelding van uw naam en adres. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij het boekje naar u verzenden. Wanneer u kiest voor Nieskens Uitvaartzorg als begeleider van uw uitvaart, ontvangt u het aankoopbedrag van het wensenboekje terug.

Met dank aan: Vivian Heijckers voor ontwerp & opmaak, Bianca Verbeek voor de mooie aanvulling betreffende sfeerfoto’s,

Warme groet,

Henriëtte Nieskens | Nieskens Uitvaartzorg

 

gedicht Toon Knipsel.1 Knipsel.2 Knipsel.3 Knipsel.4 Knipsel.5 Knipsel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *